Autobelettering
In het uitdragen van de naam en het karakter van een organisatie kunnen aanwezige bedrijfsmiddelen een belangrijke extra functie vervullen als communicatiemiddel. Het beletteren van bedrijfswagen(s) is hiervan een goed voorbeeld.
Maar dan wel zodanig ontworpen en aangebracht, dat deze reklamevorm ook daadwerkelijk professioneel oogt. Dát bepaalt immers de meerwaarde ervan voor uw bedrijf. Met behulp van geavanceerde snijcomputers verzorgen wij, in overleg met u, vliegensvlug een opvallende belettering die uitstekend past binnen uw huisstijl. Op de bewuste auto -van elk formaat- maar net zo goed winkelruit of machinepark. Voor de produktie van uw belettering maakt Eikholt Products gebruik van hoogwaardige materialen. Letters of uw logo worden gesneden uit zeer dunne folie die strak en vakkundig op de auto (of ander object) wordt aangebracht. De flexibiliteit van het materiaal, alsmede de onbeperkte mogelijkheden van de computer zorgen ervoor dat wij elke opdracht aankunnen. Wij leveren af, precies op maat, in elke gewenste kleur en vorm.

Reklameborden
Naast autobelettering levert Eikholt Products een breed assortiment reklameborden, van klein tot groot formaat. U bent van duurzaamheid verzekerd indien u daarbij als basismateriaal kiest voor ons eigen 30 mm produkt: opvallend en mooi, sterk en stabiel. Het laat zich perfect verwerken tot gevelbord, maar kan bijvoorbeeld ook worden toegepast als bouwbord. In het laatste geval zijn wij overigens graag bereid de mogelijkheden van huur met u door te nemen. En in alle gevallen dragen wij zorg voor een vlekkeloze montage.
Over de belettering hoeft u zich uiteraard geen zorgen te maken; wij regelen dit conform uw specificaties of werken een aantrekkelijk ontwerp voor u uit. Beschikt u zelf over een bord of een ander produkt (bijv. lichtreklame), dan buigen wij ons met evenveel enthousiasme over de aankleding daarvan.